Våra samarbetspartners

Därför ska du välja Svensk Båtutbildning

  • Svensk Båtutbildning har de modernaste utbildningarna i Sverige.
  • Om du inte klarar examinationen så är du välkommen på nästa kurs, utan extra kostnad.
  • Alla våra elever har klarat examinationen innan de har lämnat oss.
  • Alla utbildare har en nära koppling till havet, där vi arbetar som allt från stridsbåtsförare till sjöräddare.
  • Vi använder både traditionell kurslitteratur och webbstöd i våra utbildningar, detta för att kurserna ska passa alla våra elever.
  • Vi utbildar och examinerar flest förarintyg i hela Sverige.

Välkommen till Svensk BåtutbildningMer om kursen

Skräddarsydd båtpraktik

Den största fördelen med en egen båtlärare är att du kan lägga upp kursen efter egna önskemål. Det innebär att ni skräddarsyr en utbildning som fokuserar på de moment som du vill ha djupare kunskap om. Ofta kan du också, i samråd med läraren, ha större flexibilitet kring tid och plats. Totalt sett får du genom privatundervisningen ett större utrymme att anpassa utbildningen efter just dina behov. Du kan ofta välja själv hur länge kursen ska pågå samt när den ska börja.

Fördelar med en egen båtlärare

En annan av privatundervisningens fördelar är att den förbättrar säkerheten för dig som kursdeltagare. När du blir undervisad av en egen båtlärare sätter sig kunskapen bättre och du blir en tryggare båtförare. Det gör sjön till en säkrare plats för alla. Eftersom det finns mycket tid för frågor om du skulle ha missat ett moment behöver du aldrig oroa dig för kunskapsluckor. Med en privatundervisning i bagaget blir du helt enkelt en bättre båtförare.

Det egna båtägandet i fokus

Om du vill ta ett förarintyg eller skepparexamen behöver du avsluta kursen med ett skriftligt prov, och här kommer privata båtlektioner väl till pass. Eftersom du kan välja att ta privata lektioner ända till dess att kunskapen har satt sig – istället för att tvingas anpassa dig till en förbestämd kurslängd – ökar dina chanser att klara provet. Med en gedigen kunskap av praktisk art, som du får av en privatlärare på sjön, får du lättare att sätta din kunskap på pränt.