Våra samarbetspartners

Medarbetare

Jakob Wilson

Jakob driver Svensk Båtutbildning och hans liv präglas av segling. Han är även ansvarig för barn- och ungdomssegling vid Göteborgs Kungliga Seglarsällskap och tävlingsseglar i matchracing.

Tim Danielson

Tim har varit med Svensk Båtutbildning sedan starten och har ett gäng utbildningar i bagaget. När han inte utbildar i Stockholm, så kan vi hitta honom kappseglandes i Lanzarote eller som skeppare på en charterbåt i medelhavet.

Julia Olausson

Julia är sjökaptensstudenten som kan allt om havet. När hon inte utbildar i Göteborg så är hon skeppare i Kroatien, lotsar in världens största fartyg till Göteborgs hamn och studerar på Chalmers.

Otto Bröms

Otto arbetar som stridsbåtsförare på AMF1 i Göteborg. När han lämnar stridsbåten på jobbet, så byter han ofta till segelbåten. Som seglartränare vid Göteborgs Kungliga Seglarsällskap utbildar han vuxna och barn, i både semestersegling och kappsegling.

David Jonsson

David är en av Sveriges bästa seglare. Förutom att segla i landslaget har han också vunnit Gotland Runt, Antigua Race Week och många andra seglingstävlingar i världen. Mellan alla kappseglingar så utbildar han i förarintyg och kustskepparintyg i Stockholm.

Du?

Vi letar ständigt efter nya utbildare. Har du vad som krävs? Skicka ett mail till jakob@batutbildning.se och berätta mer om dig själv!