Våra samarbetspartners

Sweboat

Sweboat är den svenska båtbranchens riksförbund. Sweboat följer alla dess medlemmar och båtbranchen, så att både medlemmar sköter sig och även att vi följer båtbranchens utveckling.

Svenskbåtutbildning.se är den enda utbildaren som idag har tillgivits medlemskap i Sweboat, vilket vi är väldigt glada över. Vi ser det som ett tecken på att vi håller moderna kurser, som är anpassade till dagens båtliv.

Som medlem i Sweboat förbinder vi oss bland annat till ARN och att vi har rätt utbildning för att verka inom utbildningsbranschen för båtlivet.

Sjöfartsverket

Svenskbåtutbildning.se beställer alla sjökort och sjökortsprodukter från sjöfartsverket. Vi är även licensierade återförsäljare av sjökort från Sjöfartsverket.

Svenskbåtutbildning.se rapporterar alltid det vi ser ute på havet till sjöfartsverket. Trasiga sjömärken, oljeutsläpp eller något som inte står rätt till – all information kommer in till Sjöfartsverket.

Dagens Nyheter

Dagens Nyheter samarbetar med svenskbåtutbildning.se där vi ger rabatterade kurser till alla med ett DN-kort. Dessa rabatterade kurser är märkta med ”DN” i kurslistningen och dyker ofta upp under vårens kurser.

Stockholms seglarförbund

Alla medlemmar i Stockholms seglarförbund för 10% på svenskbåtutbildning.se kurser. Ett av våra mål med våra samarbeten är att göra båtlivet säkrare och detta samarbete är ett sådant.